O nama i uslovi korišćenja

Blog napravio Opozicionar.info za pratioce Facebook profila Opozicionar i Twitter profila Opozicionari, kao i sve koje interesuje odabir opozicionih dnevnih vesti iz Srbije. Takođe, prenosimo komentare i poruke čitalaca.

Pratioci bloga koji pošalju fotografije, video snimke, pisana dela s ciljem objavljivanja u celosti odriču se autorskih prava i naknade. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahteva trećih osoba, čitalac koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi svaki oblik štete koja je nastala objavom materijala.

Blog se obavezuje da poštuje anonimnost i privatnost posetilaca, osim u slučaju teškog kršenja pravila bloga ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Blog zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmeni uslove korišćenja i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena. Promene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Blog se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Blog ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na sajtu.

Korisnicima bloga je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca bloga i korisnika.

Blog ne snosi odgovornost za komentare pratilaca bilo na sajtu, Facebook stranici, Tviter nalogu ili na drugim mestima. Trudićemo se da brišemo komentare koji vređaju druge, nanose bilo kakvu štetu drugima, predstavljaju lažne vesti isl.

Pozivamo sve na pristojan dijalog.