OSTAV ZA MINISTRA VULINA

Zelena ekološka partija – Zeleni najoštrije osuđuje gebelsovsku kampanju Aleksandra Vulina, ministra odbrane, protiv Dejana Bulatovića, predsednika ZEP Zeleni.

Kurir - D.Udovicic
0 968

Zelena ekološka partija – Zeleni najoštrije osuđuje gebelsovsku kampanju Aleksandra Vulina, ministra odbrane, protiv Dejana Bulatovića, predsednika ZEP Zeleni.

Pročitajte više na ovu temu

Ova kampanja koja se iz sata u sat sprovodi preko režimskih medija – naročito preko televizije Pink, koja je inače u vlasništvu kuma ministra Vulina, Željka Mitrovića, vređa ljudsko dostojanstvo.

“Navikao sam na razne uvrede u političkom životu, tako da znam da je ovo što se radi – provokacija jednog preplašenog ministra koji radi ono što mu kaže njegov veliki vođa. Strašno je što ministar odbrane Aleksandar Vulin sprovodi kampanju ličnog vređanja preko medija sa nacionalnom frekvencijom, umesto da se bavi sistemom odbrane”, rekao je Dejan Bulatović, predsednik ZEP Zeleni i istakao da je to nepojmljivo u demokratski razvijenim zemljama.

“Poručujem ministru Vulinu da je tačno da sam ja 1997. nosio lutku njegovog političkog oca, Slobodana Miloševića u zatvorskom odelu. Podsećam ministra Vulina da je Milošević završio u zatvorskom odelu. Ko će završiti posle ovih izbora u zatvorskom odelu je na građanima da odluče”, precizirao je predsednik Zelene ekološke partije – Zeleni Dejan Bulatović.

“Ipak, bilo bi mnogo bolje kada bi se u ovoj zemlji svako bavio svojim poslom. Mi smo Zelena ekološka partija – Zeleni i brinemo o katastrofalnoj ekološkoj situaciji u Srbiji: O sakrivenim deponijama kancerogenog otrova u Obrenovcu, Novom Sadu, Šapcu… O katastrofalnoj situaciji u Beogradu. Zato i tražimo da se sa mesta ministra za zaštitu životne sredine smeni gospodin Goran Trivan, koji je devet godina pre ministarske fotelje – zauzimao fotelju gradskog sekretara za zaštitu životne sredine i nije se mešao u svoj posao. Takvu praksu je nastavio i danas”, rekao je predsednik ZEP – Zeleni, Dejan Bulatović.

On je pozvao i ministra Vulina da – umesto što se bavi vređanjem na ličnoj osnovi – angažuje pripadnike Ministarstva odbrane i pripadnike sistema odbrane na čišćenju puteva i ulica po gradovima.

loading...
Sadržaj preuzet od Zeleni

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.