Bastać: Ne povlačim se iz izborne trke

Nosilac liste "Šta radite bre" Marko Bastać izjavio je da se ne povlači iz izborne trke za odbrnike u skupštini Beograda, već da borbu nastavlja do konačne pobede.

Izvor: N1
0 216

Bastać je na predizbornoj konvenciji u velikoj sali Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu rekao da je takvu odluku doneo nakon konsultacija s kandidatima za odbornike te liste.

„Ostajemo čvrsto opredeljeni da se borimo za Beograd koji pripada građanima, a ne korumpiranoj političkoj eliti i njihovim podanicima“, rekao je Bastać.

Bastać je u subotu fizički napdnut u ulazu svoje zgrade, posle čega je rekao da je jedna od mogućih opcija povlačenje iz izborne trke.

„Želim da se izvinim mojoj porodici i prijateljima zbog stresa kroz koji prolaze izazvanog napadom na mene. Izvinjavam im se i obećavam da neću prestati da se borim dok iz Beograda ne proteramo agresiju i nasilje, ma ko da je njihov promoter, inspirator ili izvršilac“, rekao je on.

Bastać je najavio da će od ponedeljka pa do kraja kampanje kod Delijske česme u Knez Mihailovoj sprovoditi akciju „Praznik demokratije“ u okviru koje građani mogu 24 sata dnevno da razgovaraju s kandidatima za odbornike.

loading...
Sadržaj preuzet od N1

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.