Aleksić: Zaustaviti pljačku RTB Bor

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas građane Bora da na lokalnim izborima u tom gradu glasaju za listu ujedinjene opozicije, čiji je nosilac funkcioner Narodne stranke Dragan Marković, kako bi sprečili pljačku RTB Bora i da Bor postane još jedna mesna zajednica Zaječara.

Foto: NPS
1 316

„Opštinu Bor su okupirali Srpska napredna stranka i rukovodstvo RTB Bora, koga je takođe postavio SNS, na čelu sa Blagojem Spaskovskim. Oni to preduzeće vide kao plen koji će posle lokalnih izbora gurnuti u stečaj i po, oprobanom receptu, prodati takozvanim stranim investitorima“, rekao je Aleksić u razgovoru sa građanima Bora.

Aleksić je, kako se navodi u saopštenju, istakao da su, za razliku od vlasti, ujedinjenoj opoziciji u Boru interesi građana i opštine važniji od uskih političkih i ličnih interesa.

„Zato pozivam sve građane Bora da 4. marta izađu na izbore i daju podršku listi pod rednim brojem tri ’Mi ili oni – ujedinjeni za Bor’, jer je to lista koja će opštinu Bor vratiti narodu kome i pripada“, rekao je Aleksić.

loading...
Sadržaj preuzet od Danas

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.