Koalicija oko DS predstavila „Crnu knjigu vlasti SNS-a u Beogradu“

Koalicija okupljena oko Demokratske stranke (DS) predstavila je danas novi sajt www.crnaknjiga.info kao „Crnu knjigu vlasti Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu“ i pozvala Beograđane da ga posete i informišu se o četiri godine vlasti naprednjaka u gradu, pa onda da donesu odluku kako će glasati na izborima 4. marta.

Foto: M. D. M.
0 360

Tu su, kako je rečeno, dokumentovane sve afere aktuelne gradske vlasti od 2013. godine do danas.

Zoran Alimpić, odbornik DS u Skupštini grada i kandidat za odbornika, poručio je da je za četiri ipo godine naprednjačke vlasti, u glavnom gradu učinjeno toliko toga negativnog, koruptivnog i lošeg za građane Beograda da je to teško nabrojati, te da su se zabog toga odlučili da naprave portal „crnaknjiga.info“.

– Kada su dolazili na vlast, naprednjaci su imali „Belu knjigu“ svojih obećanja, od kojih nisu ispunili nijedno. Oni tu knjigu više i ne spominju, ali su zato za vreme vlasti ispisali crnu knjigu korupcije, nezakonitosti i loših odluka po Beograd – istakao je Alimpić.

Prema njegovim rečima, „Crna knjiga“ koju su kandidati za odbornike koalicije „Da oslobodimo Beograd“ sastavili, ne znači da oni vode crnu kampanju, jer je sve što se u njoj nalazi tačno, dokazivo i proverljivo. Alimpić je građanima i građankama prestonice poručio da ne dozvole da neobavešteni dočekaju izbore, već da na adresi „crnaknjiga.info“ pogledaju dokumentaciju, objašnjenja i detalje o aferama i malverzacijama sadašnje gradske vlasti.

– Građani će na sajtu moći da čitaju o aferama o kojima svi znaju, poput Savamale ili preskupe jelke, ali one su zapravo sitnice. Najveća pljačka i najveće korupcionaške afere su nepoznate javnosti usled medijske blokade koja je neverovatna – naglasio je Alimpić, objasnivši da su neke od afera o kojima će građani moći da saznaju putem sajta monopol na reklamne panoe koji su izdati na 25 godina, kršenje zakona prilikom davanja koncesija privatnim prevoznicima, te priprema koncesije za četiri garaže na najboljim lokacijama u centru grada.

loading...
Sadržaj preuzet od Danas

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.