Opozicija u Sevojnu se udružila protiv naprednjaka

Predstavnici opozicije pod nazivom Grupa građana „Ujedinjeni pobeđujemo“. Za Sevojno. Za Srbiju“ su predali svoju odborničku listu Izbornoj komisiji Gradske opštine Sevojno, u kojoj će se 4. marta održati redovni lokalni izbori.

Danas
0 394

Opozicioni savez čine Zdrava Srbija, DS, DSS, a kako je saopšteno, podržava ga Pokret slobodnih građana, SDS, LDP, Narodna partija i Nova Srbija.

– Vučić se može pobediti isključivo lokalnom politikom, kao što je to učinjeno u Čajetini, i 4. marta Sevojno će slaviti, jer će poslati u istoriju najvećeg diktatora Aleksandra Vučića i SNS, poručio je Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina.

On je objasnio da se „opozicija udružila kako bi sprečila samodršca Aleksandra Vučića da, posle Pećinaca, Mionice, Preševa, Kostolca, Negotina, Bora, Aranđelovca, pa čak i Beograda, pokuša da postane i gradonačelnik ili predsednik opštine i u Sevojnu“.

– Ispade da samo on voli svih 200 opština u Srbiji, a da mi koji ne volimo njega, u stvari ne volimo ni svoj zavičaj, poručio je Stamatović. On je rekao da su se lokalni odbori opozicionih stranaka udružili „ne da bi vladali umesto Sevojničana, nego da bi im pomogli da se izbore za zlim duhom u vidu svemogućeg, svevidećeg i sveprisutnog Vučića“.

loading...
Sadržaj preuzet od Danas

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.