ŠUTANOVAC DIŽE VOJSKU ZA IZBORE: Oficiri u penziji podržali lidera DS

Penzionisani generali i admirali uputili Šutanovcu pismo podrške kojim pozivaju Beograđane i svoje kolege da glasaju za njega na izborima 4. marta

Foto Dragana Udovičić
0 12.336

Penzionisani generali i admirali uputili Šutanovcu pismo podrške kojim pozivaju Beograđane i svoje kolege da glasaju za njega na izborima 4. marta

Dragan Šutanovac, predsednik DS i kandidat za gradonačelnika liste „Da oslobodimo Beograd“, dobio je podršku velikog broja penzionisanih generala, admirala i pukovnika Vojske Srbije.

U pismu podrške, koje je potpisalo njih devetoro (videti okvir), uključujući i dva direktora inspektorata Vojske, generala Petara Radojičića i admirala Jovana Grbavca, pozivaju se Beograđani, vojnici i oficiri da podrže Šutanovca na predstojećim izborima za Beograd 4. marta.

Vrhunski menadžer

Oni, pozivajući se na rezultate koje je Šutanovac postigao tokom upravljanja sistemom odbrane i „uspešnu reformu najsloženijeg državnog sistema“, navode da je lider DS „vrhunski menadžer dostojan da vodi ovaj grad“.

 

– Podsećajući da je tokom njegovog mandata standard života i ugled pripadnika VS podignut na zavidan nivo, potvrđujući da je u mnogim oblastima sistema odbrane učinjen zavidan napredak i olakšan život profesionalnim vojnim licima i njihovim porodicama, utvrđujući da je Beogradu neophodan sposoban menadžer koji će realizovati strateške gradske projekte, pri tome nikad ne zaboravljajući interese Beograđana, mi, dole potpisani penzionisani generali, admirali i visoki oficiri VS pružamo punu podršku kandidaturi Dragana Šutanovca za gradonačelnika – navodi se u pomenutom pismu.

loading...
Sadržaj preuzet od Kurir

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.