GIK proglasio listu Pokreta obnove kraljevine Srbije

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu broj 14, pod nazivom "Predrag Marković – Pokret obnove kraljevine Srbije", koju je za izbor odbornika Skupštine grada Beograda podnela politička stranka pod nazivom Pokret obnove kraljevine Srbije.

Izvor: Tanjug/Sava Radovanović
0 213

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu broj 14, pod nazivom „Predrag Marković – Pokret obnove kraljevine Srbije“, koju je za izbor odbornika Skupštine grada Beograda podnela politička stranka pod nazivom Pokret obnove kraljevine Srbije.

Pročitajte više na ovu temu

GIK je saopštila da je usvojila i rešenje o neispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izborne liste broj 14.

Jednoglasno je usvojena i Odluka o određivanju Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ za pružanje usluga prijema, prenosa i uručenja obaveštenja biračima u gradu Beogradu o danu i vremenu održavanja izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanih za 4. mart 2018. godine.

Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je u ponedeljak da Gradska izborna komisija nije potvrdila njihovu listu zato što državljanstvo nosioca liste Predraga Markovića nije mlađe od šest meseci.

loading...
Sadržaj preuzet od N1

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.