Šutanovac: Sklonićemo kriminalce sa ulice, Beograd će biti bezbedan

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac danas je tokom razgovora sa građanima na opštinama Zvezdara i Voždovac u Beogradu istakao da se nastavljaju mafijaški obračuni u glavnom gradu.

DS
0 1.371

Šutanovac: Sklonićemo kriminalce sa ulice, Beograd će biti bezbedan

Predsednik Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac danas je tokom razgovora sa građanima na opštinama Zvezdara i Voždovac u Beogradu istakao da se nastavljaju mafijaški obračuni u glavnom gradu, a da su predstojeći izbori prvi korak ka stvaranju bezbednog grada u kome će kriminalci biti iza rešetaka, a Beograd oslobođen od onih koji ga loše vode.

„Tek je počela nova 2018. godina, a Beograd je ponovo postao poprište organizovanih kriminalnih grupa, imamo i ubistva u prvim danima nove godine. Mesecima i godinama unazad govorimo da je Beograd jako nebezbedan, a da je po statistici najnebezbedniji grad u Evropi (nakon Kijeva). Krajnje je vreme da se nešto učini kako bi se ovakvo stanje promenilo. Izbori koji nam predstoje u Beogradu su prvi korak ka promenama i ka bezbednijem životu u Beogradu, da ljudi mogu decu da šalju u školu bez da strepe kako će se vratiti iz škole, da kriminalce sklonimo sa ulice, a da Beograd oslobodimo od onih koji ga loše vode.“

Kandidat Demokratske stranke i Nove za gradonačelnika Beograda istakao je da ova vlast uveliko izmišlja brojeve noćenja i turista za Novu godinu samo kako bi opravdali zašto su Vesić i Mali od Beograda napravili vašar sa blještavim maketama i destinaciju sa nameštenim tenderima o kojima pišu svetski mediji.

“Beogradu i beograđanima potreban je posao, bezbednost, kultura, ali jedino što ovu vlast interesuje jesu usluge po ugovoru, kako bi mogli da zaposle aktiviste i podele sredstva sebi bliskim organizacijama, ali i različiti tenderi preko kojih izvlače novac građana. U zemlji obespravljenih, to vređa svakog normalnog čoveka i mi im ovo nećemo dozvoliti,“ zaključio je predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

Pored Šutanovca, razgovorima na beogradskim pijacama prisustvovale su i Vesna Rakić Vodinelić, prva na listi DS-Nova, Tamara Tripić, potpredsednica Demokratske stranke, Aris Movsesijan, predsednik gradskog odbora Nove stranke i Dragoslav Šumarac, potpredsednik DS Beograd.

loading...
Sadržaj preuzet od DS

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.