NOĆAS JE PAO INTERNET! Saša Janković PRIZNAO da je hteo da vodi Vladu posle predsedničkih izbora!

Iako je on možda i bio zgrčen u centru Beča u hotelskoj sobi, opozicioni glasači su večeras imali grčeve u stomaku od muke, besa i stida

0 13.439

Noćas je sve stalo. Pisanja medija su potvrđena od strane Saše Jankovića da je predlagao i želeo da uđe u „koncentracionu vladu“ sa SNS-om u kojoj bi on bio Premijer, a Vučić… Predsednik. 

Iako je on možda i bio zgrčen u centru Beča u hotelskoj sobi, opozicioni glasači su večeras imali grčeve u stomaku od muke, besa i stida.

„Jedne večeri u mom stanu do kasno je sedelo šestoro ljudi, tu su bili i dušan Teodorović i njegova supruga. Tada sam predložio da uđemo u koncentracionu vladu sa SNS.“ izjavio je Saša Janković za jedan dnevni list.

Da li bilo ko danas u Srbiji veruje da bi on kao Premijer bio nezavistan od Vučića.

Saša Janković je večeras u defanzivi napisao objavu na svom Tviter nalogu kako nikada plan nije bio da bude Vučićev Premijer. Sve to uz tekst intervjua u kome se pominje njegov preglod za vladu nacionalnog jedinstva.

Koncentraciona vlada nacionalnog jedinstva za koju će glasati SNS većinski. Po Vučićevom diktatu i na zvonce Maje Gojković.

Sada nam je jasno zbog čega su članovi Apela 100 napuštali i napuštaju Pokret Slobodnih Građana i Sašu Jankovića.

Jedino nam nije jasno kako su imali obraza da kažu da su otvorili prozor da izađe sve loše napolje.

Sram Vas bilo Saša.

Ovo su neke od reakcija sa Tvitera:

 

 

 

loading...
Sadržaj preuzet od Kurir

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.