REŽIM NASTAVLJA SA TVRDNJAMA Palma javno optužio Sašu Jankovića za ubistvo

Foto: Facebook
0 2.086

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma optužio je srpsku opoziciju da bi se „poubijala zbog funkcija“, a predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića da je ubio svog druga Predraga Gojkovića, iako je istraga utvrdila da je reč o samoubistvu.

– Zamislite da on (Janković, p.a.) dobije poverenje građana, oni bi se poubijali zbog funkcija. A poznato je da voli da puca iz njegovog pištolja, kad ubije onog čoveka tamo, pa posle nije on. Vrlo dobro znate o kome govorim – rekao je Marković sinoć u Nišu na skupu svoje stranke, uz ocenu da se „nesrećni Janković raspao pre nego što se i sastao”, kojom je aludirao na izlaske nekih članova iz Pokreta, a na šta su okupljeni aplaudirali.

Slučaj samoubistva Gojkovića ponovo je dospeo u žižu javnosti pre nekoliko godina, nakon što je Janković, koji je tada bio Zaštitnik građana, počeo javno da kritikuje Aleksadra Vučića i vlast, a njime su se uglavnom bavili provladini tabloidi i Televizija Pink. Prema rezultatima istrage, Gojković je izvršio samoubistvo 1. aprila 1993. na Novom Beogradu, u Jankovićevom stanu, dok je on bio na poslu.

loading...
Preuzeto od Danas

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.