KAKO JE NJIMA DOBRO…VUČIĆ UMIRAO OD SMEHA! DAČIĆ ERDOGANU PEVAO NA TURSKOM

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić pevao je turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast.

Foto: Screenshot
0 10.454

Na jednom snimku se može videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu „Osman Aga“ na turskom jeziku. Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Dačić na svečanoj večeri peva „svoju“ Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.

Ovo nije prvi put da Dačić uzima mikrofon i peva, isto je učinio i krajem avgusta na skupu u „srpskom“ letovalištu u Paraliji gde je imao čitav program. Tada je otpevao desetak pesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku. Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića u junu ove godine pevao „O sole mio“ pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem.

loading...
Sadržaj preuzet od b92, RTS

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.