Ministar Stefanović službenim autom vodio ženu u Beč na utakmicu

Ministar unutrašnjih poslova sa suprugom Anom pratio meč između Srbije i Austrije, na put s njim u austrijsku prestonicu krenuli i vozač i jedan član obezbeđenja

Foto - Kurir
0 7.349

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, išao je sa suprugom Anom u Beč na utakmicu Srbija – Austrija, i to službenim automobilom Vlade Srbije. Stefanović i njegova supruga su u Beču u petak, 6. oktobra, gledali meč za kvalifikacije na Svetsko prvenstvo. Ministar je put glavnog grada Austrije išao automobilom, i to službenim, što je i priznao u razgovoru za Kurir (videti okvir). S njim su, pored supruge, u Beč išli i vozač i jedan pratilac, član obezbeđenja, a Stefanović je, tvrdi, sve platio iz svog džepa.

Pročitajte više na ovu temu

Ministar unutrašnjih poslova je, sudeći prema fotografiji do koje je došao Kurir i koju je objavio jedan dnevni list, sa suprugom sedeo u loži pored Save Miloševića, potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.
– Stefanović je sa suprugom gledao meč. Bili su dobro raspoloženi, ali nisu vatreno navijali i dobacivali – rekao je izvor Kurira s lica mesta. Stefanovićeva plata je, prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, najviša u Vladi Srbije i iznosi 150.000 dinara (plata ministra unutrašnjih poslova definiše se u okviru zakona o MUP). Svakog meseca mu se, kako je objavio Krik, na ime rate za stan koji je kupio 2008. odbije oko 57.000 dinara. To praktično znači da je ministar ostatak plate, od oko 93.000 dinara, spiskao na putovanje u Beč.

loading...
Sadržaj preuzet od Kurir

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.