Šutanovac: Vučić gasi medije kao 90-tih kada je bio ministar informisanja!

1 13.402

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune „Adrija medija grupe“

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, ocenio je danas da nelegalno rešenje koje je „Adrija medija grupa“ dobila od Poreske uprave, u kome nisu navedeni podaci o eventualnom dugu i vremenu blokade računa, pokazuje želju režima da uguši svaku mogućnost kritike:

– Represivni aparat Vučića nastavlja da vrši pritisak na Adrija medija grupu, ne iz razloga problematičnog finansijskog poslovanja već iz želje da se u Srbiji uguši svaka mogućnost za kritiku režima i predsednika SNS!

Pošto je satanizovao opoziciju, poništio institucije, zloupotrebio ministarstva sile sad ide korak dalje i pokušava da ugasi medije koji mu nisu po volji! Ovo je matrica već viđena 90-ih, kada je ministar informisanja bio upravo Vučić, rekao je Šutanovac za Kurir.

Režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune „Adrija medija grupe“.

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

loading...
Preuzeto od Espreso / Kurir

Možda Vam se takođe svidi: -->>

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.