KOMUNALAC SILEDŽIJA Opet Maltretirao TRUDNU ŽENU

Foto: infožurnal
0 21.006

Kada smo na prošlonedeljnom tekstu o epilogu priče o prodavcu lubenica kojeg je komunalna policija maltretirala do smrti dali zaključak “Ubice su na slobodi. Pitanje je ko će biti sledeći prodavac lubenica?“, nismo mogli da verujemo koja vest je danas stigla do nas.

Kako Info žurnal saznaje danas popodne odigrala se prava drama na Novom Beogradu. Akteri već pozati. Komunalni policajac S. B. koji je poznat po slučaju prodavca lubenica koga su komunalci maltretirali do smrti i slučaja gde je pre par godina ispred starog Merkatora plastičnom kesom davio i tukao starijeg gospodina, izbeglog sa Kosova koji je na kartonskoj kutiji prodavao nekoliko konzervi tunjevine.

Prenosimo vam celu poruku koju smo dobili:

„Nisam prisustvovala drami na Vidikovcu ali imam jednu svoju sa komunalcima.
Zaustavila sam auto na 3 min kod palate Albanije gde inače stoje taksisti samo da promenim pare u menjačnici na ulici.

Čim sam izašla oni su bili oko.mog auta (dvojica).
Kreće standardna priča „znate da je zabranjeno parkiranje bla bla..“
Vidim da su naostreni i da samo čekaju žrtve, reših da se ne raspravljam. Kažem „ok platiću kaznu“.

Dokumenta sam im dala odmah naravno. Sednem u auto a on piše li piše….rat i mir verovatno…. traje to podosta, izdajem i zamolim da mi vrate dokumenta a podatke su uzeli, zapisnik mi ne treba platiću kad stigne kazna, žurim na pregled u drugom stanju sam, vi posle napišite šta god vama treba. Ovaj sto piše blentav, drugi nadrndan opasno. Kaže mrtav hladan

„Pola Srbije je trudno i bolesno pa šta „!?

Meni u tom stanju i hormonima reči takvu glupost nije baš bilo najpametnije. Naravno da mi je bilo jako stresno sve to i prestala sam da im se obraćam sa obzirom i poštovanjem.
Zahtevala sam dokumenta da mi vrati ( nisam ni sigurna da li sme da ih zadržava ako me je već legitimisao ), čovek mrtav hladan meni kaže “ e sad ti ne dam ima da stojiš ovde ceo dan“!!!!
To je bila kap koja je prelila času. Počnem da se tresem od šoka ( trudnoj zeni je lako doći u to stanje) sednem u auto zaključam se i zovem policiju. Oni uspaničeno pokušavaju da mi vrate dokumenta ja sad neću da uzmem. I legende , hrabre strine pobegnu. Dodje policija za 3 min najfiniji mogući policajac.

„Gospodjo smirite se, pozove ih na mozorolu zna ih naravno ćoškare tu non stop i oni se vrate i vrate mi dokumenta. Kaže pandur “ jedino što možete je privatno da podnesete prijavu protiv njih u Makenzijevoj. Ne bi mi teško o to sam obavila, došla sam i do načelnika. Kaznu nikada nisam platila to su mi „oprostili“ verovatno da ne bi bilo dževe, a oni nisu kažnjeni iako sam insistirala.
Gospodin koji nije hteo da mi vrati dokumenta i demonstrirao svoju moć nad trudnicom koja je bila više nego ljubazna preziva se Belanović“

loading...
Preuzeto od Infožurnal

Komentari

Učitavanje u toku. Molim Vas sačekajte.